Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liga Nacija

Stižu čestitke Vatrenima, Plenković poručio: "Sjajna pobjeda, ponovno ste ostavili srce na terenu!"

Hrvatska nogometna reprezentacija
Hrvatska nogometna reprezentacija Foto: Ante Čizmić/Cropix
Premijer Andrej Plenković čestitao je hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na plasmanu u finale Lige nacija nakon što su u srijedu u Rotterdamu, u polufinalu i poslije produžetaka, svladali domaćina završnog turnira Nizozemsku s 4-2.

"Hrvatska je u finalu Lige nacija! Sjajna pobjeda Vatrenih, ponovno ste ostavili srce na terenu. Čestitke izborniku Daliću, kapetanu Modriću i svim reprezentativcima", napisao je premijer Andrej Plenković u objavi na Twitteru.

Pobjedu Vatrenih kratko je komentirao i predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković koji je na Facebooku uz fotografiju igrača napisao: "Iznad svih Hrvatska".

Između ostalih, čestitke je uputio i Grad Zagreb.

Pročitajte i ovo Mario Stanić ''Vidi se sav raskoš i sjaj'' Stanić detektirao početak preokreta: ''To je ključan trenutak, on nas vraća nazad''

Pročitajte i ovo Hrvatska - Nizozemska pohvale susjeda Mediji u susjedstvu u nevjerici zbog Vatrenih: ''Nevjerojatno, ali Hrvati su u novom finalu''

"Hrvatska u finalu Lige nacija, bravo Vatreni! Nevjerojatna utakmica vrijedna završnog turnira. Velika čestitka igračima i cijelom stručnom stožeru", stoji u objavi na Twitteru.

 

Hrvatska u nedjelju, od 20:45 sati, u finalu čeka pobjednika dvoboja Španjolaca i Talijana. Utakmice Lige nacija možete pratiti na Novoj TV i portalu Gol.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene