Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dolaze promjene

Hrvoje Krešić o novom potezu Radimira Čačića: "Ovo nije prvi put da on prijeti, ali..."

Na nacionalnoj političkoj sceni su najave izlaska iz koalicije Andreja Plenkovića. Radimir Čačić ljuti se što nema novca za željeznicu na sjeveru Hrvatske i kaže da će iz koalicije izaći - na jesen.

Koalicijski partneri kažu da i jesu i nisu očekivali izlazak Radimira Čačića iz koalicije. Jesu jer je, kako kažu, Čačićeva retorika bitno drugačija, a nisu jer ovo nije prvi put da Čačić prijeti izlaskom iz koalicije.

Neslužbeno se iz HDZ-a saznaje da bi mogli razmisliti da dođe do prekida suradnje. Kažu da Čačić već neko vrijeme negoduje jer je županiju osvojio HDZ i da nema dovoljno projekata na sjeveru Hrvatske, ali da se sprema pripremiti za novi izborni ciklus i udaljiti se od HDZ-a", rekao je reporter Dnevnika Nove TV Hrvoje Krešić.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić oporba podijeljena "Njima kapa dolje": Radimir Čačić za podršku ulasku Finske i Švedske u NATO

Pročitajte i ovo Radimir Čačić POTRAGA ZA MINISTROM Čačić: "Bačić je sigurno treća najvažnija osoba u zemlji, premijer ga ne bi dao ni pod prijetnjom pištoljem"

Idući tjedan su u Saboru rasprave važne za HDZ. Povjerenje ministru vanjskih poslova Gordanu Grliću Radmanu, ali i Ustavne promjene.

Više o pomutnji u koaliciji pogledajte u priloženom videu.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene