Radimir Čačić
Radimir Čačić Foto: DNEVNIK.hr

Branko Bačić sigurno je treća najvažnija osoba u zemlji, kazao je šef Reformista Radimir Čačić, koji je za nesuđenog ministra graditeljstva Stjepana Čuraja poručio da za taj resor nema nikakve reference.


"Čuraj je simpatičan mlađi čovjek koji u tom sektoru nema nikakve reference. Mi smo, prije nego što je itko sanjao o Čuraju, rekli da očekujemo kompetentnog menadžera koji poznaje područje graditeljstva", kazao je šef reformista Radimir Čačić u srijedu na novinarsko pitanje je li on "presudio Stjepanu Čuraju".

Čačić je u svom gostovanju na N1 izjavio i kako mu je dosta ljudi reklo da bi on trebao biti taj koji će preuzeti Ministarstvo graditeljstva, među njima i sam premijer.

"Premijerov stav je bio da sam ja to javno odbio i rekao zašto to javno odbijam. Mi smo dugo razgovarali u prisustvu Jandrokovića, pitao me bih li to preuzeo, rekao sam ne jer nije takav trenutak. Može se dogoditi da ulazim u ozbiljan posao koji ja znam raditi i da za mjesec dana zbog tog posla izlazim iz tog posla i Vlade. Jedino je rješenje da HDZ da svog čovjeka jer te ljude imaju", ispričao je šef Reformista te dodao kako je na tom sastanku bio i Branko Bačić.

Andrej Plenković i Radimir Čačić ''Plenkoviću sada treba buldožer poput Čačića u Vladi.'' Pitali smo ga je li zainteresiran

Radimir Čačić Čačić pojasnio što je mislio kad je rekao da je Banožić "potkapacitiran" te kazao je li se zbog toga ispričao premijeru

Za Bačića je kazao kako je bio vrlo dobar ministar i ozbiljan i odgovoran čovjek.

"Jasno mi je da ga premijer ne bi dao ni pod prijetnjom pištolja. On je sigurno treća najvažnija osoba u zemlji", izjavio je za Bačića.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju