Obavijesti Video Pretražite Navigacija
oporba podijeljena

"Njima kapa dolje": Radimir Čačić za podršku ulasku Finske i Švedske u NATO

I dok se saborska oporba podijelila oko pitanja povezivanja ulaska Švedske i Finske u NATO s promjenom izbornog zakona u BiH, Čačićevi Reformisti podržat će tu ideju.

Reformisti će podržati ulazak Finske i Švedske u NATO, izjavio je u utorak predsjednik Reformista Radimir Čačić

"Apsolutno, prijateljske zemlje. Finskoj kao zemlji i narodu zaista kapa dolje", komentirao je Čačić ideju predsjednika Zorana Milanovića da Hrvatska uloži veto na ulazak Finske i Švedske u NATO.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna NOVI MINISTRI pred novinarima Vlada na pučini: ''Velika je bura na moru, a mi smo jedan mali čamac''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna nije ga štedio MOST-ov Marin Miletić oštro se obrušio na Billa Gatesa: Nazvao ga milijarderom bez obraza

Čačić je u Banske dvore stigao na redoviti tjedni sastanak gdje je premijer Andrej Plenković okupio je vladajuću koaliciju. Raspravljat će o temama koje su na saborskoj sjednici te Vladinim zakonskim prijedlozima koji će se ovaj tjedan usvojiti. 

Saborska oporba podijelila se u utorak oko pitanja povezivanja ulaska Švedske i Finske u NATO savez s promjenom izbornog zakona u Bosni i Hercegovini, za što se založio predsjednik RH Zoran Milanović.

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.



Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr



 


 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene