Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Wings for Life World Run

Rasprodana najbrojnija utrka u Hrvatskoj, stižu trkači iz 40 zemalja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rasprodana je najbrojnija utrka u Hrvatskoj, u svibnju stižu trkači iz 40 zemalja. Njih čak 8000 startat će utrku sa zadarskog Foruma.

Wings for Life World Run 7. svibnja u 13 sati počet će u Zadru i na još 24 lokacije svijeta. U istom trenutku. S istim ciljem – pronaći lijek za ozljede leđne moždine. Četvrtu godinu zaredom, Zadar će postati domaćin globalnom pokretu koji je 2014. godine predstavio potpuno novi koncept utrke, prilagođene svim razinama trkača – od profesionalaca, amatera, ali i sudionika u kolicima. Čak 8000 trkača sudjelovat će u ovogodišnjoj utrci, a oni dolaze iz svih dijelova svijeta.

Južnoafrička Republika, Norveška, Australija, Finska, Francuska, Norveška, Mađarska, Austrija i Velika Britanija samo su neke od zemalja koje će imati svoje predstavnike na zadarskoj Wings for Life World Run utrci. Trkači dolaze iz preko 40 zemalja, a kada je u pitanju Lijepa naša, najbrojniji će na startu biti Zagrepčani, potom Zadrani, zatim Riječani, ali i trkači iz skoro svakog kutka naše zemlje. U utrci će sudjelovati i stari i mladi, oni najmlađi od 16 godina, a najstariji trkač i trkačica imaju čak 84 i 80 godina.

Slike Zadra, cijele Jadranske magistrale i našeg prekrasnog Jadrana ponovno će obići cijeli svijet. Utrku će uživo prenositi nekoliko desetaka televizija diljem svijeta, a u Hrvatskoj će, svi oni koji ne mogu biti u Zadru, utrku moći pratiti na Novoj TV i portalu dnevnik.hr od 12:30 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wings For Life World Run Velika borba i motivacija: "U prvom trenu kada vam kažu ne možete niti želite to vjerovati" Slika nije dostupna "Đir za Zokija'' Moćna priča o najboljim prijateljima iz Sukošana: ''Ponosu neće biti kraja''

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene