Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred Trgovačkim sudom

Radnice Uzora opet prosvjeduju, podršku dobile i od škverana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Radnice propalog Uzora okupile su se pred splitskim Trgovačkim sudom, na kojemu je odgođena rasprodaja dijela imovine tvrtke. Nije bilo zainteresiranih kupaca.

Uoči ročišta na kojem se trebalo odlučiti o prodaji strojeva splitskog Uzora, pred Trgovačkim sudom u Splitu okupile su se radnice te tvrtke u stečaju. Podršku su im dali i predstavnici splitskih braniteljskih udruga te radnici Brodosplita.

Pročitajte i ovo Ivan Anušić na potpisivanju ugovora oko Black Hawka - 8 OBALNI OPHODNI BRODOVI Ugovori su potpisani prije deset godina, do sada smo dobili jedan brod. Anušić sada najavljuje nove rokove izgradnje Slika nije dostupna Prosvjednici se razišli U Brodosplit stigli radni inspektori, provjeravaju dokumentaciju

>> Izgubile nadu: Radnice Uzora žele isplatu devet plaća

Dražba poslovnog prostora, šivaćih strojeva i ostale opreme na kraju je odgođena za ožujak, jer zainteresiranih kupaca nije bilo.

'Gospodina Bajića razumijem, on se nije mogao miješati jer on je ipak u sukobu interesa, njegov otac je vjenčani kum mojoj mami. Vjerojatno zbog toga nije pokrenuo Državno odvjetništvo i rad Državnog odvjetništva da ispita kriminalne radnje koje su se dogodile i koje se događaju u ovoj pljački', kazala je sindikalna povjerenica Uzora Ljiljana Šućur.

'Ova Vlada trabunja, ona prošla je znate kako završila. Sva sreća što je Jarun mali pa neće more moći uzeti u Zagreb pa će valjda ostati brodogradilišta u Dalmaciji', rekao je predsjednik Nezavisnog sindikata Brodosplita Zvonko Šegvić.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene