Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izborna utrka

PRVI DAN KAMPANJE Hrvatska raste krenula s riječkog Korza, Domoljubna koalicija uzvratila s istoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U iduća dva tjedna političke će stranke obilaziti sela i gradove. Predstavljati programe. Družiti se s građanima. Nešto više od dva tjedna su do Parlamentarnih izbora.

Svi očekuju isto - pobjedu. SDP-ovci su u izbornu utrku krenuli s riječkog Korza u društvu građana, simpatizera i stranačkih uzdanica. Put do birača koalicija "Hrvatska raste" započela je iz SDP-u jake utvrde.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ u priopćenju 'Milanovićevi ciljevi su poznati - razbiti MOST, konstituirati Sabor na pet minuta' Slika nije dostupna Održan sastanak Milanović: 'Budimo pošteni prema ljudima, konstituirajmo se i bjež'mo ća'

Domoljubna koalicija pjesmom uzvratila s istoka Hrvatske. HDZ dosadašnju taktiku, ali i retoriku - ne mijenja. Prvom velikom skupu prethodio je obilazak Slavonije. Počeli su u Virovitici i to ručkom u studentskoj menzi. Upozorili su na odlazak mladih, nezaposlenost, probleme poduzetnika. Slavoniju ne žele zapostaviti.

'Krajnje je vrijeme da prestanemo s podjelama, krajnje je vrijeme da skupimo glave, da ponovno budemo zajedno, jer Slavonija je puno toga pretrpjela kroz povijest', kazao je Milijan Brkić, glavni tajnik HDZ-a.

JARAK U VAŠEM DVORIŠTU Građani Konavala i Metkovića postavili pitanje budućoj vladi Republike Hrvatske

U HDZ-u, kažu, predizborne će aktivnosti financirati donatorskim večerama, članarinama i drugim donacijama.

SDP i HNS - kreditima. Iznos ne otkrivaju. 'Iz izbora u izbore kreditiramo to s bankovnim kreditima', kazala je predsjednica HNS-a, Vesna Pusić.

Iako se međusobno neće štedjeti, niske udarce ne očekuju. No, neće svi, kažu SDP - ovci, biti zaokupljeni kampanjom. 'Mogu nedostajati svojoj ekipi u 9. izbornoj jedinici, ali, nažalost, prioritet je Opatovac', poručio je iz prihvvatnog kampa za izbjeglice, ministar Ranko Ostojić.

'Najbolja kampanja za njega jer pokazuje koliko je posvećen poslu', poručio je Branko Grčić.

U iduća dva tjedna obilazit će sela i gradove. Predstavljati programe. Družiti se s građanima.
I svi očekuju isto - pobjedu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene