Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U samo nekoliko koraka prave ljetne šetnje možete doživjeti prošlost grada na zaista poseban način.


Zanimljiv projekt koji se po drugi put održava na zagrebačkom Gornjem gradu oživio je puste ulice povijesne jezgre naše metropole. Skrivena dvorišta raskošnih palača i povijesnih građevina otvorila su svoja vrata, i čarima osvojila mnogobrojne posjetitelje.

Vezani članci Tomislav Tomašević u izbornoj noći održao govor VIDEO Tomašević osvojio više glasova nego Bandić na prošlim izborima. U govoru poručio: "Pobijedit ćemo a da nismo prodali dušu" Lokalni izbori u Hrvatskoj Pratite specijal Nove TV: Do 16:30 na birališta je izašlo 35,54 % građana, gotovo isto kao i 2017. godine

Pet raskošnih dvorišta na desetak se dana pretvorilo u omiljeno mjesto za izlazak Zagrepčana svih generacija. U samo nekoliko koraka prave ljetne šetnje možete doživjeti prošlost grada na zaista poseban način.

'Dvorišta': Zavirite u najljepše kutke zagrebačkog Gornjeg grada

'Mi smo otvorili vrata dvorišta Gornjeg grada, i želimo da ljudi zavire u skrivene kutke, koji u biti na najbolji način prikazuju i Zagreb, a i Hrvatsku', rekao je Vedran Galić, član organizacije.

'Tu sam sto puta prolazio, išao sam tu i u školu, ali nikada nisam ušao u ova dvorišta, i zapravo ono stvarno čarobna skrivena mjesta po Zagrebu', rekao je Dražen, jedan od posjetitelja.

Priču u cijelosti pogledajte u prilogu inMagazina, a u istraživanje dvorišta pođite što prije!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook