Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Otac i sin iz malog slavonskog mjesta pokraj Osijeka, pronašli su torbu u kojoj se nalazila veća količina novca te je vratili vlasniku.


Antun Tunja Dizdar i njegov sin Kristijan vozeći iz Osijeka prema obiteljskoj kući u Antunovcu, pronašli su torbu za koju su prvo pomislili da je riječ o školskim knjigama, no brzo se uspostavlja da ih čeka iznenađenje, piše Sib.hr.

Vezani članci Ivan Forjan razgovarao je s Mihaelom Furjanom - 3 Predsjednik HUP-a za Dnevnik Nove TV: "Privatnom sektoru treba najmanje polovica novca iz Fonda za oporavak, samo on može donijeti novo zapošljavanje" Željko Rukavina, predsjednik društva HCK-a Topusko Građani tvrde da Crveni križ u Topuskom potrebitima naplaćuje humanitarnu pomoć. Ravnatelj: "To su članarine"

Ubrzo su vidjeli da je u pitanju velika količina novca, odnosno 300.000 kuna te osobni dokumenti vlasnika. Putem interneta su uspostavili kontakt s vlasnikom iz Ježeva i dogovoriti detalje susreta.

Ukrao mobitel pa ga ga vratio jer ga je uhvatila grižnja savjesti

Kažu da ni u jednom trenutku nisu pomišljali zadržati pronađeni novac.

Antun Dizdar  je dragovoljac Domovinskog rata koji još uvijek ne uspijeva ostvariti pravo na mirovinu bez obzira što je bio ranjavan na Slavonskom ratištu u listopadu 1991 godine. Otac je četvero djece i već je 8 godina nezaposlen. Prije dva tjedna operiran mu je krvni ugrušak na mozgu i još se oporavlja od operacije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook