Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija mu to nije uzela u obzir

Ukrao mobitel pa ga ga vratio jer ga je uhvatila grižnja savjesti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac iz Trentona u SAD-u, koji je ukrao telefon iz nekog ureda vratio ga je nakon četiri dana uz pismo isprike, no njegov postupak nije smekšao policiju, pišu američki mediji u utorak.

Video snimka prikazuje muškarca kako krade telefon u trgovini. Sigurnosni sustav je u utorak, nekoliko dana nakon krađe, zabilježio istog muškarca kako ostavlja telefon preko ograde tvrtke uz poruku pisanu rukom.

Pročitajte i ovo Maria Zaharova poslala je poruku SAD-u Nisu zadovoljni Nakon američke pomoći Ukrajini oglasila se i Rusija: "Ovaj rat za njih će završiti ponižavajuće, kao u Vijetnamu" Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu"

U poruci stoji: "Ukrao sam telefon iz vaše trgovine. U očajnoj sam situaciji. Žao mi je što sam se ogriješio o vas. Nisam takva vrsta čovjeka ali ponekad vas situacija natjera da činite glupe stvari".

BIVŠI MINISTAR RASKRINKAN Ukrao je 6 milijardi dolara državnog novca

U poruci čovjek piše da je ostao bez posla, djeci mnogo toga nedostaje i da je uzimajući telefon mislio na novac koji će dobiti kad ga proda.

Vlasnici tvrtke izjasnili su se mjesnim novinama da ne kane muškarca tužiti. Na svom Facebook profilu vlasnici su ostavili snimku krađe a jedan anonimni građanin nazvao je vlasnike i kazao da se na snimci vidi kako se muškarac srami. "Nadamo se da će ga to promijeniti i da je naučio lekciju", uzvratili su vlasnici. Muškarac je naime na kraju svoje poruke bio napisao. "Obećajem da će me ova situacija promijeniti."

Policiju ta iskrena i dirljiva gesta siromašnog čovjeka nije smekšala. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene