Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pronašla i vratila novčanik s 9.000 eura

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošle je subote u kiosku u Rijeci, u hrpi novina, dr. Mirjana Lulić-Drljačić pronašla novčanik s oko 9.000 eura. Kako u novčaniku nije bilo dokumenata koji bi identificirali vlasnika, dr. Lulić-Drljačić pozvala je policiju.

'Na kupu novina primjetila sam crni novčanik, a kad sam ga uzela u ruke i počela tražiti podatke o vlasniku, nisam pronašla nikakav dokument. Odmah sam nazvala policiju i ubrzo su došla dva policajca. Napravili su zapisnik i rekli da će ovaj slučaj objaviti u novinama budući da je rijetkost da netko vrati novčanik s ovakvim iznosom', rekla je dr. Lulić Drljačić.

Pročitajte i ovo Policija traži ovu ženu Traže pomoć Prepoznajete li ju? Policija traži ovu ženu zbog krađe novčanika Ilustracija Javite im se! Pronađen izgubljeni novčanik s novcem: Policija traži vlasnika

Na kiosku na kojem je pronađen novčanik radila je prodavačica Slavka Antulić koja je rekla kako je na kiosk, dva sata nakon pronalaska došla jedna gospođa u potrazi za novčanikom.

'Rekla je da je s novcem u novčaniku namjeravala platiti račune', rekla je prodavačica.

Mirjana Kulaš, glasnogovornica PU primorsko-goranske rekla je da je 47-godišnja hrvatska državjanka prijavila gubitak novca, a isti joj je dan novac i vraćen. Za traženje vlasnika, temeljna je pretpostavka postojanje dokumenta. No, u ovom slučaju bila je dovoljna prijava vlasnika o gubitku novčanika.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene