Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedan veliki uspjeh

Promotivna kampanja Dnevnika Nove TV u finalu najprestižnije europske marketinške nagrade Promax

Aktualno Galerija Kampanja Dnevnika Nove TV u finalu Promax-a - 3 Kampanja Dnevnika Nove TV u finalu Promax-a - 3 Foto: DNEVNIK.hr Kampanja Dnevnika Nove TV u finalu Promax-a - 2 Kampanja Dnevnika Nove TV u finalu Promax-a - 2 Foto: DNEVNIK.hr Kampanja Dnevnika Nove TV u finalu Promax-a - 1 Kampanja Dnevnika Nove TV u finalu Promax-a - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Ivana Galić Baksa Galerija 1/4 >>
Promotivna kampanja Dnevnika Nove TV ušla je u finale nagrade PROMAX AWARDS EUROPE - najprestižnije europske nagrade na području marketinga, promocije i dizajna.

Promotivna kampanja Dnevnika Nove TV ušla je u finale nagrade PROMAX AWARDS EUROPE - najprestižnije europske nagrade na području marketinga, promocije i dizajna.

U kategoriji promo spotova za informativni program, kampanja Dnevnika Nove TV natječe se među konkurencijom iz pet europskih država.

Ovo nije prvi put da se neka kampanja Nove TV našla u finalu ove prestižne nagrade, a dobitnica je već dva Promaxa.

"Mi smo stvarno jako sretni i ponosni što smo opet u finalu jedne od najprestižnijih marketinških nagrada u svijetu Promax award Europe i to baš sa kampanjom za informativni program našeg dnevnika.

Osim što je ta kampanja dosta različita od uobičajenih kampanja informativnih programa, ona je na neki način produkcijski u vrhu i komunicira nekakve personalizirane poruke što je na kraju najvažnije jer se obraćaju gledateljima", izjavila je Ivana Galić Baksa, direktorica marketinga PR-a i korporativnih komunikacija Nove TV.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene