Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Privatni smještaj donosi

Profitiraju iznajmljivači i gosti: Hrvatska platforma zbog koje je iznajmljivanje apartmana još lakše

Omiljene turističke destinacije već vrve turistima, čak je po ostvarenom prihodu od stranih turista ova godina najbolja dosad u hrvatskom turizmu. Gužve prema moru počele su se stvarati, a smještaji puniti. Za one koji još nisu pronašli svoj apartman tu je platforma PrivatniSmjestaj.hr.

''PrivatniSmjestaj.hr hrvatski je brend, a riječ je o web-platformi na kojoj je moguće oglašavati smještajne jedinice obiteljskog smještaja kao što su sobe, studio apartmani, apartmani i kuće za odmor isključivo na području Republike Hrvatske. Platforma omogućava gostima samostalnu pretragu objekata kako bi pronašli idealan smještaj za ljetovanje ili bilo koji odmor u Hrvatskoj'', kazala je direktorica operacija za Privatni smještaj Edra Šarić.

Na jednostavan način možete pronaći ono što tražite ili čak više od toga. Pretraživanje velikog izbora popularnih i atraktivnih lokacija dodatno olakšavaju digitalni alati kao što su detaljni cjenik, kalendar zauzetosti, filtriranje smještaja po željenim preferencijama te pretraga ne samo prema unosu željene lokacije već i putem karte.

''Imamo interaktivnu mapu, pa ako, primjerice, odlučite boraviti u određenom mjestu, pomaknete malo mapu i vidite da u drugom mjestu možete pronaći povoljnije ili ljepše smještajne jedinice'', objašnjava Šarić.

Svaki gost tako može skrojiti odmor prema svojim željama, a PrivatniSmjestaj.hr osluškuje i želje iznajmljivača koji oglašavaju svoj prostor. Platforma PrivatniSmjestaj.hr nudi brzo i pouzdano iznajmljivanje smještaja bez posrednika i provizije.

''Domaćinima u pravilu treba 5 do 10 minuta da bi postavili oglas i oglasili svoju smještajnu jedinicu. Druga prednost je ta što nema ugovorne obveze. To znači da nemaju nikakav ekskluzivni ugovor s nama i u svakom trenutku mogu zamrznuti ili naposljetku obrisati svoj oglas'', ističe.

Gost direktno može komunicirati s iznajmljivačem jer svu zaradu od rezervacija zadržava domaćin. Za godišnje oglašavanje iznajmljivači plaćaju povoljnu jednokratnu naknadu, dok je platforma za goste koji su u potrazi za smještajem potpuno besplatna. PrivatniSmjestaj.hr hrvatski je proizvod, pa i novac ostaje u Lijepoj Našoj.

''Domaćini nama plaćaju iznos oglašavanja, isto tako oni plaćaju doprinose Republici Hrvatskoj, kao i mi sami. Nadamo se da smo mi barem nekakva mala karika u lancu hrvatskog gospodarstva.''

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Privatni smještaj po najvišim profesionalnim standardima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene