Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠOK U ZAGREBU

Pritvorili taksista (38) koji je prijetio novinarki: "Treba vam smjestiti metak u čelo"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podsjetimo, u ponedjeljak oko 19:30 zagrebačka policija zaprimila je prijavu protiv taksista koji je prijetio 52-godišnjakinji, inače novinarki. Taksist joj je kazao da nije nimalo zadovoljan hrvatskim medijima i time što pišu protiv Hrvatske te da onima koji to rade treba smjestiti metak u čelo.

Iz PU zagrebačke izvijestili su da su dovršili su kriminalističko istraživanje nad 38-godišnjakom zbog osnova sumnje da je prijetio 52-godišnjakinji.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

Nakon završetka kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće podnijeto nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Podsjetimo, u ponedjeljak oko 19:30 zagrebačka policija zaprimila je prijavu protiv taksista koji je prijetio 52-godišnjakinji. Naime, dva i pol sata ranije 52-godišnjakinja je preko aplikacije na mobitelu zatražila uslugu prijevoza s radnog mjesta na kućnu adresu. Vozač je na dogovorenu adresu došao osobnim vozilom čakovečkih registracijskih oznaka te tijekom vožnje, u razgovoru, došao do informacije o njezinu zanimanju.

Doznajemo da se radi o novinarki Jutarnjeg lista Gordani Grgas, koju je povezao vozač Bolta (donedavno tvrtke Taxify). Taksist joj je kazao da nije nimalo zadovoljan hrvatskim medijima i time što pišu protiv Hrvatske te da onima koji to rade "treba smjestiti metak u čelo".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene