Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizaran slučaj

Prijavila krađu automobila pa se sjetila da je zaboravila gdje je parkirala

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Bjelovarska policija objavila je u ponedjeljak vijest o krađi automobila, no ispostavilo se da nije riječ o kaznenom djelu, nego o zaboravnosti 24-godišnje korisnice vozila.

Djevojka (24) zaboravila gdje je parkirala pa prijavila krađu automobila policije. Naime, policija je izvijestila da je u petak između 14:30 i 14:50 sati ukraden automobil daruvarskih registracija koji je koristila 24-ogodišnjakinja.

Pročitajte i ovo Borba s vrućinama, ilustracija - 2 Velike vrućine diljem Hrvatske Ni na plažama nema osvježenja: Hitne pomoći diljem zemlje imaju rast broja intervencija

Parkirala je u Ulici Antuna Mihanovića, zaključala automobil i otišla na bankomat, ali po povratku na parkiralište "nije bilo njezinog automobila", objavila je bjelovarska policija u ponedjeljak u prijepodnevnim satima.

Pročitajte i ovo Dress code za ljeto, ilustracija - 6 Dress code za ljeto Odzvonilo polugoloj šetnji gradom, ali i ulasku u neke institucije: "Ne očekujemo da će netko u muzej ući direktno s plaže"

Nešto kasnije policija je objavila da su policijski službenici utvrdili da se ne radi o kaznenom djelu krađe već da je korisnica vozila zaboravila gdje je parkirala vozilo.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene