Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaradila prijavu dorh-u

Domišljata Varaždinka umjesto za 7500 kuna Mercedes unajmila za 5 kuna. Ostalo je – nadopisala

Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images) Foto: Getty Images
Varaždinska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je krivotvorila isprave i počinila kazneno djelo prijevare.

Sredinom ožujka 24-godišnja djevojka u Varaždinu ugovorila je višednevni najam automobila marke Mercedes i kao polog uplatila 1000 kuna. Kako bi sklopila ugovor o najmu, predstavila se kao predsjednica jednog sportskog društva koje više ne djeluje, stoji u priopćenju PU varaždinske.

Pročitajte i ovo Nepoznata žena prevarila 75-godišnjakinju i iz torbice joj ukrala nekoliko tisuća eura Opreza nikad dosta Došla 75-godišnjakinji na vrata i rekla da ima poklon: Ubrzo je iz torbice nestalo nekoliko tisuća eura Sigurnost i povjerenje Uhićena je Lažna doktorica obećala mu je ljubav, a onda je krenuo užas: Natjerala ga da popije tabletu i uzela mu auto, a nestala je i kartica

Početkom svibnja od trgovačkog društva kod kojeg je unajmila vozilo dobila je opomenu za plaćanje preostalog iznosa od 7500 kuna. 24-godišnjakinja im je poslala uplatnicu iz koje je vidljiva uplata tog iznosa. Međutim, uvidom u izvod prometa po računu trgovačkog društva, utvrđeno je da je djevojka uplatila 5 kuna, a nakon toga na uplatnicu dopisala brojeve do potrebnog iznosa, kako bi trgovačko društvo dovela u zabludu da je podmirila cjelokupno dugovanje.

Ženu se sumnjiči i da je u listopadu prošle godine u jednom varaždinskom hotelu jela i pila za iznos od oko 900 kuna, a račun je htjela podmiriti karticom koja nije glasila na njezino ime. Nakon toga je napustila hotel bez podmirenja računa.

Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz varaždinske policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene