Ilustracija (Foto: Getty Images)
Ilustracija (Foto: Getty Images)

Varaždinska policija završila je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjakinjom koju se sumnjiči da je krivotvorila isprave i počinila kazneno djelo prijevare.


Sredinom ožujka 24-godišnja djevojka u Varaždinu ugovorila je višednevni najam automobila marke Mercedes i kao polog uplatila 1000 kuna. Kako bi sklopila ugovor o najmu, predstavila se kao predsjednica jednog sportskog društva koje više ne djeluje, stoji u priopćenju PU varaždinske.

Vezani članci Postavljeni ležeći policajci u Blatu nakon tragične nesreće (Foto: Dnevnik.hr) - 5 Vozač koji je usmrtio djevojčicu u Blatu pušten na slobodu, njegov odvjetnik otkrio: "U trenutku nesreće uopće nije imao alkohola u krvi" Policija (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) Dvije žene pretukle staricu u njezinu stanu pa je opljačkale: Razbile joj zube, izudarale po tijelu

Početkom svibnja od trgovačkog društva kod kojeg je unajmila vozilo dobila je opomenu za plaćanje preostalog iznosa od 7500 kuna. 24-godišnjakinja im je poslala uplatnicu iz koje je vidljiva uplata tog iznosa. Međutim, uvidom u izvod prometa po računu trgovačkog društva, utvrđeno je da je djevojka uplatila 5 kuna, a nakon toga na uplatnicu dopisala brojeve do potrebnog iznosa, kako bi trgovačko društvo dovela u zabludu da je podmirila cjelokupno dugovanje.

Ženu se sumnjiči i da je u listopadu prošle godine u jednom varaždinskom hotelu jela i pila za iznos od oko 900 kuna, a račun je htjela podmiriti karticom koja nije glasila na njezino ime. Nakon toga je napustila hotel bez podmirenja računa.

Protiv nje će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, priopćili su iz varaždinske policije.