Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udružila se petorica

Prevaranti prodavajući zemljište prevarili Viranina za 21 milijun kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zadarska policija dovršila je danas kriminalističko istraživanje provedeno nad više osoba, koje su u razdoblju od 30. ožujka ove godine do danas u dogovoru izvršili kazneno djelo prijevare na štetu 65-godišnjaka iz Vira, u iznosu od oko 21 milijun kuna, priopćila je Policijska uprava zadarska.

Osumnjičeni su 32-godišnjak i 42-godišnjak sa zadarskog područja, 33-godišnjak s vinkovačkog područja te 49-godišnjak i 36-godišnjak sa splitskog područja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Svi živući kod Busha Petorica američkih predsjednika na ručku u Bijeloj kući Slika nije dostupna S. Brod: Završila akcija "Mreža", privedena petorica

Navedena petorica muškaraca sumnjiče se da su u namjeri pribavljanja protupravne imovinske koristi od 65-godišnjeg Viranina pribavila punomoći za prodaju više čestica zemljišta u njegovom vlasništvu, koje se nalaze na Viru.

Te su čestice zemljišta do današnjeg dana prodali drugim osobama ili ih na temelju ugovora potpisanog kod javnog bilježnika, prenijeli u svoje vlasništvo, ne isplativši vlasniku (zemljišta) iznos vrijednosti zemljišta od oko 21 milijun kuna.

Protiv petorice počinitelja Općinskom državnom odvjetništvu u Zadru podnosi se kaznena prijava zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo Prijevare iz čl. 224. Kaznenog zakona te će tijekom popodneva biti privedeni istražnom sucu Županijskog suda u Zadru, navodi policija. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene