Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neslužbenim kanalima

Milanović poslao poruku Karamarku, on tvrdi da ništa nije dobio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Zoran Milanović poslao je novom predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku poruku. On tvrdi da nikakvu poruku nije dobio.

Premijer je Karamarku poruku poslao neslužbenim kanalima, i to vrlo brzo nakon objave da je Karamarko postao novi šef oporbe. Milanović je poručio da je spreman s njime sjesti i razgovarati o postizanju konsenzusa o pitanjima od nacionalnog interesa.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović priopćenje ureda predsjednika Oglasio se Milanović o stupanju na dužnost Ivana Turudića: "Hrvatsko pravosuđe ušlo je u mračno razdoblje" Zoran Milanović Odgovor HDZ raspalio po Milanoviću: "Vrhovni šarlatan opet čini ono jedino što zna i umije"

Novi šef HDZ-a rekao je kako on ništa nije dobio i kako ne zna za nikakve poruke. Također je naglasio da komunikacija neformalnim kanalima nije dobra.

>> Karamarko promijenio raspored sjedenja i izbacio kožnu fotelju iz stranke

Na pitanje u slučaju da dobije poziv za razgovor, što bi učinio, Karamarko je rekao je spreman za razgovor koji je u interesu republike Hrvatske.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene