Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pregled tjedna

Isplivali problemi u Zagrebu: Voda je odnijela milijune predviđene za trulu podzemnu infrastrukturu u druge projekte

Pregled događaja proteklog tjedna donosi Ivana Pezo Moskaljov.

Što je spavao - spavao je! Vulkan na kanarskom otoku La Palma - nikako da se smiri! Ključa i izbacuje lavu. Šire se otrovni plinovi, otočani bježe. Svijetu je pokazao koliko je uistinu moćan.

Pročitajte i ovo Pregled tjedna - Ivana Petrović Pregled tjedna Ivana Petrović izdvojila je ključne događaje tjedna: HDZ i SDP prebrojavali glasove, Ustavni sud se oglasio zbog Milanovića... Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) TJEDNI PREGLED IVANE PEZO MOSKALJOV Odlazak Akija, Milanović i vojska, opoziv i trula jaja: "Bit će ovo godina debelih minusa"

Možda smo zločesti, pa nas Bog kažnjava - kako reče šef zagrebačke Vodoopskrbe - nakon što je dvaput pukla cijev na magistralnom vodu i potopila gradsku "žilu kucavicu".

Slika Zagreba danas, ruku na srce, odraz je vladavine Milana Bandića. Voda je odnijela milijune predviđene za trulu podzemnu infrastrukturu u druge projekte. Isplivali su problemi.

"Radi se o cjevovodu iz '64 godine i jednostavno razvoj mreže nije pratio svu ovu izgradnju koja se dešava zadnjih desetljeća", rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Dotrajale cijevi i mostovi propadaju. Fasade otpadaju. Komad jedne u strogom centru - razbio je glavu 16-godišnjaku. Srećom, izbjegnuta je veća tragedija.

Ostale ključne događaje proteklog tjedna pogledajte u videu koji je u prilogu

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene