Pregled događaja proteklog tjedna donosi Ivana Pezo Moskaljov.


Što je spavao - spavao je! Vulkan na kanarskom otoku La Palma - nikako da se smiri! Ključa i izbacuje lavu. Šire se otrovni plinovi, otočani bježe. Svijetu je pokazao koliko je uistinu moćan.

Vezani članci Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Bogataši u svemiru, a na Zemlji opet rasprava - čiji je genijalac koji će krasiti euro Pregled tjedna Ivane Pezo Moskaljov (Foto: Dnevnik Nove TV) Od glazbe koja u razorenom gradu nikad neće utihnuti pa do odlaska vrijednih volontera kuhara i problema zbog poslijeratne obnove

Možda smo zločesti, pa nas Bog kažnjava - kako reče šef zagrebačke Vodoopskrbe - nakon što je dvaput pukla cijev na magistralnom vodu i potopila gradsku "žilu kucavicu".

Slika Zagreba danas, ruku na srce, odraz je vladavine Milana Bandića. Voda je odnijela milijune predviđene za trulu podzemnu infrastrukturu u druge projekte. Isplivali su problemi.

"Radi se o cjevovodu iz '64 godine i jednostavno razvoj mreže nije pratio svu ovu izgradnju koja se dešava zadnjih desetljeća", rekao je gradonačelnik Tomislav Tomašević.

Dotrajale cijevi i mostovi propadaju. Fasade otpadaju. Komad jedne u strogom centru - razbio je glavu 16-godišnjaku. Srećom, izbjegnuta je veća tragedija.

Ostale ključne događaje proteklog tjedna pogledajte u videu koji je u prilogu

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju