Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Predstavljen projekt 'Moje prve pelene'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Moje prve pelene" zajednički je projekt Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi i Mercatora Hrvatska, u sklopu kojeg će svakom novorođenčetu u Hrvatskoj rođenom u studenom biti donirana četiri paketa pelena.

Kako je najavljeno na današnjoj konferenciji za novinare, da bi ostvarile pravo na besplatne pelene rodilje trebaju za vrijeme boravka u rodilištu u svojoj "Zdravstvenoj knjižici od rođenja do punoljetnosti" potražiti kupon, s kojim mogu uz predočenje knjižice podignuti pelene u bilo kojem Mercatorovutrgovačkom centru u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Paula Klaić Saulačić, reporterka Dnevnika Nove TV HDZ VS. HDZ Velika pobuna u Dubrovniku! Prijepori oko brze ceste do zračne luke u Konavlima vrijedne 400 milijuna eura: "Ovo je postalo političko pitanje" Obnova na Trgu pravde - 3 rok do 2026. godine Zagreb će imati novi trg i garažu za 1600 automobila, sve će koštati 93 milijuna eura

Roditelji koji nemaju u blizini Mercatorove trgovačke centre mogu se obratiti na besplatan broj 0800-622-626, pa će im pelene biti dostavljene.

Projekt "Moje prve pelene" poduprle su pjevačica Ivana Husar Mlinac i voditeljica Uršula Tolj, a medijski pokrovitelj akcije je Jutarnji list, koji će ujedno svakom novorođenčetu darovati po jedan dječji podbradnik.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene