Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sučeljavanje na Novoj TV

FOTO Evo što su kandidati poručili jedno drugom uoči sučeljavanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednički kandidati Kolinda Grabar Kitarović i Ivo Josipović stigli su na najvažnije sučeljavanje na Novu TV.

Na pitanje što očekuje od večerašnjeg sučeljavanja Ivo Josipović je rekao da očekuje zanimljivu raspravu.

'Mislim da će građani i građanke puno čuti o našim programima i imati priliku odabrati bolji program', rekao je aktualni predsjednik, dodavši kako nije nervozan. Svojoj protukandidatkinji je poručio da ne bude žalosna nakon poraza.

Kolinda Grabar Kitarović je izjavila kako od sučeljavanja očekuje iskren razgovor i debatu zaista o onome što tko nudi Hrvatskoj.

'Očekujem da će biti poštena, fer borba, borba ideja, a ne borba protiv osobe ili ispod struka', naglasila je Kolinda koja također nije bila nervozna uoči sučeljavanja.

Komentirajte najvažnije sučeljavanje na Twitteru pod hashtagom #izbori2015 A evo što je ona poručila svom protukandidatu:

'Da večeras vodimo fer borbu i da raspravimo o tome tko što nudi Hrvatskoj, a ne da se neprestance vraćamo u prošlost i tražimo bilo kakve isprike za nešto što se nije dogodilo u prošlosti. Naravno, treba raspraviti što je bilo u mandatu ove Vlade i što je predsjednik učinio ili što nije učinio u posljednjih pet godina i zašto misli da zaslužuje idućih pet godina, ali nadam se da će birači večeras vidjeti tko je taj tko ima snagu, hrabrost, odlučnost i viziju za izvesti Hrvatsku iz duboke gospodarske i socijalne krize u kojoj se nalazi, nešto što govorim od samog početka svoje kampanje'.

Ovo dvoje predsjedničkih kandidata bore se za glasove onih koji su ih odabrali u prvom krugu, ali i za 400 tisuća birača koji su svoj glas dali njihovim protukandidatima.

Josipović: 'Briljirat ću!', Grabar Kitarović: 'Bit ću svoja!'

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najneizvjesniji predsjednički izbori Burna rasprava - Grabar Kitarović: Ja ne znam lagati; Josipović: Ja sebe ne smatram lašcem Slika nije dostupna UŽIVO na Novoj TV i na Dnevnik.hr 'Sve možemo večeras očekivati i miran razgovor i žustru raspravu'

Tko se po vama bolje snašao u sučeljavanju?

  • Ivo Josipović
  • Kolinda Grabar Kitarović

Ukupno glasova:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene