Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevrijeme i kiša su paralizirali grad

Predsjednica u poplavljenom Zadru: "Malo me to podsjeća na rodni kraj"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zadar je u ponedjeljak, nakon katastrofalnog nevremena i poplave stigla i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Tamo je Predsjednica dala i izjavu.

"Idemo sad svi zajedno po terenu da se ne dupliramo da pogledamo kolika je šteta da vidimo koliko su građani stradali pa ćeo vidjeti što dalje", rekla je Predsjednica po dolasku u Zadar i tijekom obilaska poplavom paraliziranog grada.

Pročitajte i ovo Poplave Hong Kong Crno upozorenje FOTO Crna oluja potopila Hong Kong: Najveća kiša u 140 godina poplavila ceste i uzrokovala velike odrone Poplave na Jugoistoku Europe Naselja pod vodom Raste broj stradalih u snažnoj oluji koja hara jugoistokom Europe: "Nikad nismo doživjeli nešto poput ovoga tijekom svih tih godina"

"Malo me to podsjeća na rodni kraj, na Rijeku, samo naša konfiguracija terena je drugačija, poplave brzo prođu i odu, a sad ćemo vidjeti", dodala je Predsjednica.

Na kraju je imala poruku i za vatrogasce, nakon njihove najgore požarne sezone dosad.

"Vatrogasci svaka čast, nakon požara, sad se bave drugom stranom posla, sad nećete imati odmora, ali bitno je da su ljudi sigurni i da materijalna šteta bude što manja", istaknula je Predsjednica.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene