Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Zadar je u ponedjeljak, nakon katastrofalnog nevremena i poplave stigla i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović. Tamo je Predsjednica dala i izjavu.


"Idemo sad svi zajedno po terenu da se ne dupliramo da pogledamo kolika je šteta da vidimo koliko su građani stradali pa ćeo vidjeti što dalje", rekla je Predsjednica po dolasku u Zadar i tijekom obilaska poplavom paraliziranog grada.

Vezani članci Predsjednik Milanović napustio je obilježavanje akcije Maslenica u Zadru - 2 Zadarska županija oglasila se o incidentu: "Predstavnici Udruge 9. bojne HOS-a redovno su prijavljeni u protokol, s popisom su bili upoznati i u Uredu predsjednika" Nevrijeme pogodilo sjever Italije Veliko nevrijeme pogodilo Italiju i Francusku: Dvije osobe poginule, devetero nestalih

"Malo me to podsjeća na rodni kraj, na Rijeku, samo naša konfiguracija terena je drugačija, poplave brzo prođu i odu, a sad ćemo vidjeti", dodala je Predsjednica.

Na kraju je imala poruku i za vatrogasce, nakon njihove najgore požarne sezone dosad.

"Vatrogasci svaka čast, nakon požara, sad se bave drugom stranom posla, sad nećete imati odmora, ali bitno je da su ljudi sigurni i da materijalna šteta bude što manja", istaknula je Predsjednica.