Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tijekom posjeta SAD-u

Predsjednica odmjerila snage s najopakijim teškašem na svijetu

Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 2
Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Predsjednica Grabar-Kitarović i Stipe Miočić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija 1/3 >>
Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, susrela se u SAD-u sa Stipom Miočićem, svjetskim prvakom u UFC-u u teškoj kategoriji te s njim odmjerila snage.

Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović doputovala je u SAD, gdje će sljedećeg tjedna sudjelovati na zasjedanju opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Pročitajte i ovo Vladimir Zelenski 95 milijardi dolara pomoći Zelenski zahvalio Amerikancima na velikom paketu pomoći, Rusi im poručili: "To će uništiti Ukrajinu" Mahmud Abas, predsjednik Palestinske samouprave Još veća nestabilnost u regiji Palestinske vlasti "preispitat će odnos" sa SAD-om nakon veta u UN-u

Vrijeme do okupljanja u UN-u krati druženjem s Hrvatima u iseljeništvu. U ringu se susrela sa Stipom Miočićem, višestrukim UFC prvakom, hrvatskog podrijetla.

Predsjednica mu je darovala dres nogometne reprezentacije, a nakon obilaska njegove teretane u Clevelandu, zamolila da Hrvatima naglasi koliko je zdrava prehrana bitna.

"Nemojte jesti brzu hranu, jedite dobru hranu, hranite se maminom kuhinjom. To je najbolja kuhinja. Ja sam zato ovako velik. I bakina kuhinja isto", poručio je Miočić.

"U Hrvatskoj se uistinu trudim promovirati sport, jer je jako važan za zdravlje nacije i za zdravlje pojedinca. Vidim to kod vlastite djece", napomenula je Predsjednica.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene