Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, susrela se u SAD-u sa Stipom Miočićem, svjetskim prvakom u UFC-u u teškoj kategoriji te s njim odmjerila snage.

Galerija


Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović doputovala je u SAD, gdje će sljedećeg tjedna sudjelovati na zasjedanju opće skupštine Ujedinjenih naroda.

Vezani članci Ivan Anušić, šef izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović Šef izbornog stožera Kolinde Grabar-Kitarović posve otvoreno: "Čudo da je uopće ušla u drugi krug" Sudar Nestrpljivi vozač zapeo na tračnicama i nije stigao pobjeći nadolazećem vlaku

Vrijeme do okupljanja u UN-u krati druženjem s Hrvatima u iseljeništvu. U ringu se susrela sa Stipom Miočićem, višestrukim UFC prvakom, hrvatskog podrijetla.

Predsjednica mu je darovala dres nogometne reprezentacije, a nakon obilaska njegove teretane u Clevelandu, zamolila da Hrvatima naglasi koliko je zdrava prehrana bitna.

"Nemojte jesti brzu hranu, jedite dobru hranu, hranite se maminom kuhinjom. To je najbolja kuhinja. Ja sam zato ovako velik. I bakina kuhinja isto", poručio je Miočić.

"U Hrvatskoj se uistinu trudim promovirati sport, jer je jako važan za zdravlje nacije i za zdravlje pojedinca. Vidim to kod vlastite djece", napomenula je Predsjednica.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr