Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i premijer Andrej Plenković sastali su se u nedjelju navečer.

Galerija


Zbog uzavrelog stanja u državi i afere Hotmail vezane uz Agrokor, premijer Plenković i predsjednica Grabar-Kitarović vidjeli su se u nedjelju navečer, a kako neslužbeno doznaje Dnevnik Nove TV, trebali bi se vidjeti još jednom formalnije tijekom tjedna.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović, bivša predsjednica RH Bivša predsjednica za Dnevnik Nove TV o uspjesima hrvatskog sporta, ali i teškim uvjetima na terenima u Tokiju: ''Prvi mečevi su bili kao da ste na treningu" Andrej Plenković nakon sastanka Znanstvenog savjeta Andrej Plenković o zahtjevima za izbacivanje Lauca iz Znanstvenog savjeta: "Nismo mi SDP da izbacujemo. Neka odu na kavu i malo popričaju"

Na sastanku je, kako doznajemo, dogovoreno i da će sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost biti u ponedjeljak 28. svibnja također na temu afere Hotmail i aktualne situacije s Agrokorom.  

Zbog afere Hotmail ostavku je podnijela potpredsjednica Vlade Martina Dalić, a premijer Plenković najavio je da će njezin nasljednik biti izabran do kraja ovog tjedna. U vezi s novonastalom situacijom danas se sastaje i Nacionalno vijeće HDZ-a. 

Oporba, međutim, nije zadovoljna samo ostavkom Dalić, već traže raspuštanje Sabora i raspisivanje novih izbora.