Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović obišla je u četvrtak poslijepodne Međunarodni sajam investicijskih projekata Rexpo 2015., kojem je jedna od pokroviteljica.


Tijekom polusatnog obilaska razgovarala je s izlagačima, a najviše je vremena provela kod štanda zlatnog sponzora sajma, tvrtke Institut IGH. S predsjednikom Uprave IGH-a i direktorom Avenue ulaganja Ivanom Paladinom razgovarala je o projektu Kupari, vrijednom nešto manje od sto milijuna eura, koji je pripao Avenue ulaganjima.

Rexpo 2015., koji se u srijedu i četvrtak održava u zagrebačkom Hypo Expo Business Centru, četvrto je izdanje međunarodnog sajma investicijskih projekata, i mjesto je ugovaranja poslova, prezentacije projekata i susreta ključnih poslovnih subjekata, odnosno onih koji sudjeluju u pripremanju, provedbi, financiranju i realizaciji javnih i privatnih investicijskih projekata s jedne te dionika koji definiraju procese i utječu na investicijsku klimu u Hrvatskoj i regiji s druge strane.

Rexpo Forum ove godine obuhvaća rekordan broj panel rasprava na kojima ugledni stručnjaci, konzultanti i poduzetnici razgovaraju o ključnim trendovima, projektima i aktualnostima u ulagačkom svijetu. Uz predsjednicu Grabar-Kitarović, pokrovitelji ovogodišnjeg Rexpoa su Ministarstvo gospodarstva, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Ministarstvo turizma i Grad Zagreb.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook