Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Promet je povremeno srednje gust na cestovnim pravcima prema moru a teče bez zastoja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.


Tijekom dana očekuje se pojačan promet duž Jadranske obale, te na prilaznim cestama turističkim mjestima. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić, zbog radova, u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke, D28 državna cesta u Predavcu, D31 u mjestu Mala Buna, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac,

D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike).

Za teretna vozila zatvorene su ceste: D38 Pleternica-Vesela, ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina-Novska, ŽC4030 Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta),

Podravska magistrala (D2) od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec.

Ulazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj i Bregana. Trajekti i katamarani plove redovito. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Stravični prizori s mjesta nesreće kod Slavonskog Broda Smrt na cesti: Medijski arhivi čuvaju sjećanja na autobuse strave na hrvatskim cestama Pelješki most - 2 Dva dana dijeli nas od spajanja Pelješkog mosta, a punom se parom radi i na drugim velikim prometnim projektima u Hrvatskoj