Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pojačano duž obale

Povremeno srednje gust promet prema moru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Promet je povremeno srednje gust na cestovnim pravcima prema moru a teče bez zastoja, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub.

Tijekom dana očekuje se pojačan promet duž Jadranske obale, te na prilaznim cestama turističkim mjestima. Na autocesti A2 Zagreb-Macelj u zoni čvora Zaprešić, zbog radova, u oba smjera zatvoreni su pretjecajni traci.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 između Velikog Trgovišća i Luke, D28 državna cesta u Predavcu, D31 u mjestu Mala Buna, D34 Slatina-Čađavica-Donji Miholjac,

D59 Bribirske Mostine-Krković, D523 Križišće-most Krk (obilazak preko Šmrike).

Za teretna vozila zatvorene su ceste: D38 Pleternica-Vesela, ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina-Novska, ŽC4030 Orahovica-Kutjevo (zbog sanacije klizišta),

Podravska magistrala (D2) od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i D29 Marija Bistrica-Soblinec.

Ulazak osobnih vozila pojačan je na graničnim prijelazima Macelj i Bregana. Trajekti i katamarani plove redovito. (Hina)

Pročitajte i ovo Kamera za nadzor brzine - 1 Lakše s gasom U Hrvatskoj postavljene suvremene kamere: Kontroliraju brzinu, ali i druge učestale prekršaje koji su vodeći uzročnik nesreća Dan bez mobitela u prometu - 5 Dan bez mobitela u prometu Glavne ubojice na cestama: "Moram priznati i biti iskren da ja to nekada radim"

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene