Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sanacija se nastavlja

Voda nakon poplave se povlači, ali za dio mještana nema dobrih vijesti: "Išao sam obići usjeve, od toga nema ništa!"

Aktualno Galerija Poplava na Krku - 1 Poplava na Krku - 1 Foto: Vijesti u 17 Poplava na Krku - 2 Poplava na Krku - 2 Foto: Vijesti u 17 Poplava na Krku - 3 Poplava na Krku - 3 Foto: Vijesti u 17 +0 Poplava na Krku - 4 Galerija 1/4 >>
Voda s Krka se povlači. Vlasnici vrtova zbrajaju štete, a isušen je i Dom zdravlja.

Povlači se voda s poplavljenog predjela Kimpi na otoku Krku. Razina vode osjetno je niža nego jučer. Vlasnici vrtova obilaze zemljišta kako bi se vidjelo koliku je štetu poplava ostavila.

Cesta između Krka i Vrha još je službeno zatvorena za promet. Isušuje se i Dom zdravlja u kojem su poplavljene bile neke ordinacije. Konačna šteta tek će se zbrajati.

Pročitajte i ovo Nevrijeme poharalo Hrvatsku - 3 Posljedice nevremena Građani u šoku nakon potopa na Krku: "Poplavljeni smo, štetu ćemo tek utvrditi. Ne možemo protiv prirode"

"Dobavili smo još isušivače, očistili smo grublji talog i nečistoću i dalje nastavak slijedi sanacija", rekao je domar Doma zdravlja Denis Dvorničić.

"Išao sam obići usjeve, znači posadio sam ribiz, lubenice, dinje, kupus i razno razne stvari na 2200 m2, od toga nema ništa!", žali se vlasnik jednog od poplavljenih vrtova Šime Demo.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene