Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Obavijestila Milanovića

Holy: Čačić me ščepao za ruku i prijetio, nitko nije reagirao!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirela Holy je vidno potresena komentirala najnovija događanja vezana uz prvog potpredsjednika Vlade Radimira Čačića.

Holy je kazala kako je premijera Zorana Milanovića obavijestila da je Čačić na nju i njezinog pomoćnika Davora Škrleca vršio pritisak da se HNS-ovca Josipa Jambrača postavi na mjesto zamjenika direktora Fonda za zaštitu okoliša. 'Ja sam se njemu obratila. Kada se povela priča o tome da će smijeniti mog pomoćnika zbog toga što je bio gost na jednoj tribini u vezi Plomina onda sam ga upozorila da pretpostavljam da ga na to navodi gospodin Čačić i upozorila sam ga da je gospodin Čačić prijetio gospodinu Škrlecu', rekla je Holy.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Ne može biti premijer ANKETA Slažete li se s odlukom Ustavnog suda o Zoranu Milanoviću? Plenković i Milanović analiza stručnjaka Je li moguće da na kraju ni Plenković ni Milanović ne budu na čelu Vlade? Pojavila se nova ideja

>> Milanović ponovno podržao Čačića: Nije ovo kao slučaj s Holy!

>> Pročitajte Čačićeve e-mailove za kadroviranje

Nije međutim, željela reći što joj je na to rekao premijer Milanović koji je danas ponovno podržao Čačića te rekao kako njegov slučaj nije isti kao onaj s Holy.

Holy je ispričala i kako ju je Čačić u jednom restoranu i fizički napao. 'Ščepao me za ruku, da', rekla je Holy. Potvrdila je da ima još svjedoka tog događaja, no nije željela otkriti imena. 'Ne bih to govorila. Dva ministra i još jedna osoba iz Vlade', rekla je Holy.

Potvrdila je da nitko nije stao u njezinu obranu. Nije željela potvrditi je li se radilo o ministrima Bauku i Grčiću.

Jedan od navedenih bio je ministar regionalnoga razvoja Branko Grčić koji je potvrdio kako je prisustvovao događaju u restoranu. 'Pa mogu samo reći da to nije bilo nasrtanje. Ja sam ipak to shvatio kao jedan šaljivi pristup ulasku u razgovor i diskusiju. Ja tamo nisam primijetio nikakvo nasilje', rekao je Branko Grčić te dodao da nije bilo nikakvih prijetnji.

Drugi ministar koji je svjedočio događaju u restoranu navodno je bio ministar uprave Arsen Bauk.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene