Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na svečanoj sjednici

Potpisan ugovor o financiranju nove zgrade osnovne škole u Cavtatu, Fuchs: "Mi smo svoje pokrili, osigurali smo novac"

Općina Konavle obilježava 30. obljetnicu osnutka. Održana je svečana sjednica na kojoj je potpisan ugovor o financiranju nove zgrade Osnovne škole Cavtat.

O Osnovnoj školi Cavtat reporterka Dnevnika Nove TV Paula Klaić Saulačić više je puta izvještavala u Dnevniku.

Zgrada je proglašena nesigurnom za učenike. Ministarstvo obrazovanja je za novu školu, sportsku dvoranu i prilaznu infrastrukturu osiguralo nešto više od 17 milijuna eura.

Pročitajte i ovo Srpska policija, ilustracija Što se to događa? Šokantni napad u susjedstvu! Učenik osmog razreda nožem ranio kolegu u dvorištu škole

Potpis ministra Radovana Fuchsa jamstvo je da će učenici napokon dobiti školu kakvu zaslužuju. Fuchs je odgovorio na pitanje kada bi trebala početi gradnja.

Pročitajte i ovo Pokušaj ubojstva policajca kod Vinkovaca Užas kod Vinkovaca Muškarac oteo policajcu službeni pištolj pa prijetio smrću njegovom kolegi i više puta pritisnuo okidač. Spasila ga je samo jedna stvar

"Sad pitate krivu osobu, mi smo svoje pokrili, osigurali smo novac, osigurali smo odluku, osigurali smo ugovor i nakon toga je sve u rukama lokalne uprave koja mora raspisati natječaj. Što se nas tiče, ako su spremni s tenderom, mogu ga raspisati sutra", kazao je.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene