Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagreb i Rijeka su od 12. do 25. srpnja domaćini Europskih sveučilišnih igara.


Zbog Europskih sveučilišnih igrara u Zagrebu će biti posebna regulacija prometa.

Vezani članci Veće kazne, manje nesreća na cestama - 2 Jesu li pomogle drastične kazne: Prošle godine na hrvatskim cestama poginulo je manje ljudi Gužva u Zagrebu Vozače u Zagrebu ovih dana očekuju gužve i zastoji, u ovim dijelovima bit će najgore

'Zagreb i Rijeka će od 12. do 25. srpnja biti domaćini Europskih sveučilišnih igara. Na igrama u Zagrebu sudjelovat će veći broj natjecatelja te se očekuju posjetitelji na svečanom otvaranju igara kao i u sportskim dvoranama i objektima u kojima će se održavati natjecanja.

Za vrijeme održavanja igara u Zagrebu
, u Jarunskoj ulici na dijelu od Selske ceste do Haberleove ulice te na Horvaćanskom zavoju važit će posebna regulacija prometa, a promet će biti dozvoljen isključivo za autobuse ZET-a određene za prijevoz sudionika te za akreditirana vozila od 10. do 25. srpnja.

U srijedu, 13. srpnja u Botaničkom vrtu u Zagrebu, od 18.30 sati održat će se svečani prijem, dok je u 21 sat na atletskom stadionu Mladost ceremonija svečanog otvaranja.

Zbog toga će taj dan od 18 do 21 sat biti otežano prometovanje Vodnikovom i Mihanovićevom ulicom, a od 19 do 24 sati, moguće je povremeno otežano prometovanje Selskom i Horvaćanskom cestom te Haberleovom ulicom, uz već navedenu zabranu prometa Jarunskom ulicom na dijelu od Selske ceste do Haberleove ulice', izvijestila je policija.

OVDJE pogledajte karte s obilaznim smjerovima.