Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U Poreču od petka 21. do utorka 25. lipnja 2013. održava se turističko - gastronomska manifestacija 'Croatia Gourmet -Tourism & Gourmet Festival'.


'Croatia Gourmet -Tourism & Gourmet' festival se održava povodom ulaska Hrvatske u Europsku Uniju te na jednom mjestu okuplja najbolje od hrvatske turističke i gastronomske ponude kako bi se svi posjetitelji upoznali sa hrvatskim turističkim bogatstvom te tradicijom i raznolikošću hrvatske gastronomije.

>>
Umagination za pamćenje!

Tokom cijelog dana na festivalu Vas očekuje bogati zabavni sadržaj. Croatia Gourmet - Tourism&Gourmet Festival je velika turistička manifestacija koja se održava na otvorenom u športskom centru Veli Jože u Poreču. Na jednom mjestu možete degustirati i kupiti sve hrvatske delicije poput raznih vrsta tartufa, rakije od tartufa, hrvatskih sireva, kulena, pršuta, vina i raznih tradicionalnih rukotvorina. Isto tako uz dio sa izlagačima nalazi se restoran Istarska kuća gdje će se pripremati sve istarske delicije.

Nakon što počastite svoje nepce delicijama očekuje Vas bogati zabavni sadržaj u dva bara na otvorenom u kojima će se odvijati bogati zabavni program do jutra. Posjetite nas i osjetite sve čari hrvatske gastronomije i turizma i pritom se odlično zabavite

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Vezani članci Ursula von der Leyen (Foto: AFP) EU obećao novac za krize izazvane koronavirusom: osniva se fond „težak“ 25 milijardi eura! Prijeti li nam nova migrantska kriza? - 7 Dok napetosti na tursko-grčkoj granici rastu, EU razmatra opciju udomljavanja djece migranata