Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svatko od nas se nada da će mu nova godina biti bolja od prošle - posebno oni bolesni. Među njima je i obitelj Zec iz Peščenice kraj Siska kojoj se prije tri mjeseca život promijenio u trenutku. Naime, njihovom trogodišnjem sinu Nini otkriven je zloćudni tumor jetara.


Klaićeva bolnica malom Nini postala je drugi dom. Prije tri mjeseca dijagnosticiran mu je zloćudni tumor jetara. Ako ne leži u bolnici, gotovo svaki dan dolazi na kontrolu. Tumor za sada nije operabilan pa prima kemoterapiju. Nakon 7 ciklusa kemoterapije, tumor se nije dovoljno smanjio da bi ga se operiralo. 

Vezani članci Prehlada i viroza (Ilustracija: Luka Stanzl/PIXSELL) Stotine hospitalizirane zbog misteriozne bolesti: Mučnina, nesvjestica, glavobolja... Kim Jong Un i Kim Yo Jong Sjevernokorejski diktator Kim Jong Un u komi, pojavila se nasljednica? "Procjenjujem da je u komi, ali da je još uvijek živ"

Koliko je ova bolest teška za bolesnog trogodišnjaka pokazuje i to što Nino poslije kemoterapije infuzijom prima sredstva protiv povraćanja. 

Obitelj Zec živi u Peščenici pokraj Siska. Nino ima petero braće i sestara. Mama ne radi, a tata Mišo na bolovanju je posljednja tri mjeseca. Česti odlasci u Zagreb su skupi. Zasad im pomažu dobri ljudi iz njihove sredine. 

Pomozite i vi bolesnom dječaku i njegovoj obitelji.

Ovo je broj žiroračuna na koji možete uplatiti novčana sredstva:

OTP Banka; 2407000-1024070003

Račun je otvoren na ime bolesnog dječaka – Nino Zec