Obavijesti Video Pretražite Navigacija
na zatvorenoj sjednici vlade

Pomoćnik ministra obrane Petar Mihatov razriješen dužnosti na vlastiti zahtjev

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na zatvorenom dijelu sjednice Vlade razriješen je i dosadašnji član Upravnoga vijeća Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar" Zoran Piličić te član Vladina Povjerenstva za osobe s invaliditetom Dražen Opalić.

Vlada je u četvrtak na zatvorenom dijelu sjednice s danom 19. studenoga razriješila pomoćnika ministra obrane Petra Mihatova, na njegov osobni zahtjev .

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Dunja Mazocco Drvar Objavila Vlada Na osobni zahtjev razriješena Dunja Mazocco Drvar, više nije na čelu Uprave za klimatske aktivnosti

Iz Vlade su priopćili kako je državna službenica Dunja Bujan ovlaštena za obavljanje poslova ravnatelja Uprave za obrambenu politiku u Ministarstvu obrane, do provedbe javnoga natječaja za imenovanje ravnatelja Uprave, a najduže do šest mjeseci, s danom 20. studenoga.

Razriješen je dosadašnji član Upravnoga vijeća Javne ustanove "Memorijalni centar Domovinskog rata Vukovar" Zoran Piličić, a novim je članom kao predstavnik Ministarstva obrane imenovan Anto Zelić.

Vlada je razriješila i dosadašnjeg člana Vladina Povjerenstva za osobe s invaliditetom Dražena Opalića. Novom je članicom, kao predstavnica Ministarstva financija, imenovana Jasna Prepeljanić.

Državnog tajnika u Ministarstvu zdravstva Tomislava Dulibića Vlada je imenovala svojim predstavnikom u postupku mirenja u kolektivnom radnom sporu s Hrvatskim sindikatom sanitetskog prijevoza.

Na zatvorenom dijelu sjednice usvojeno je Izvješće o stanju iskorištenosti sredstava iz Europskih investicijskih i strukturnih fondova u Hrvatskoj te Pregled zakonskih prijedloga iz Plana zakonodavnih aktivnosti za ovu godinu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene