Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Dubrovnik: Traje potraga za nestalom Australkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Dubrovniku je nastavljena potraga za 21-godišnjom australkom, Britt Lapthorne. Policija, vatrogasci i gorska služba spašavanja pretražili su područje oko njezinog apartmana. To potvrđuje najcrnje sumnje. U Dubrovnik je stigla i australska veleposlanica, Tracy Reid.

Policajci, vatrogasaci i gorska služba spašavanja pretražili su Babin kuk, prostor oko apartmana koji je iznajmila nestala djevojka, te plaže oko apartmana.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka osmi dan potrage Oglasila se policija o snimci iz Beča na kojoj je djevojčica koja nalikuje Danki Nestala Danka Ilić Nestala djevojčica Prva izjava Dankina oca nakon nestanka djevojčice: Poslao tri poruke - o Danki, policiji i svojoj obitelji

Znači li to da postoje indicije da je djevojka već mrtva, nisu nam željeli potvrditi. Ipak, doznali smo da bi sutra iz Melbournea u Dubrovnik trebao stići brat nestale djevojke.

Policija je pregledala snimke iz noćnog kluba, ali i one s kamera na Pilama koje snimaju događaje na spomenicima. Međutim, to nije dalo rezultate.

>> Otac nestale Australke: Tražit ću je do kraja života!

>> Pomozite: U Dubrovniku nestala 21-godišnja Australka!

'Imali smo nekoliko poziva koje provjeravamo, njihovu ozbiljnost i sve ono što ide uz to i, naravno, preko Interpola tražimo osobe koje su posljednje bile u društvu nestale djevojke', rekao je Ivan Kukrika, zamjenik načelnika policijske uprave Dubrovačko-neretvanske.

U Dubrovnik je stigla i australska veleposlanica Tracy Reid, koja se u policiji zanimala za rezultate istrage

'Ovom slučaju dana je najveća važnost i nadamo se da će se uskoro pojaviti neke informacije koje će nam pomoći da lociramo nestalu djevojku', rekla je Tracy Reid, veleposlanica Australije u RH.

Sutra će se u potragu uključiti i helikopter, koji će cijeli teren još jednom pregledati iz zraka. Možda on rasvijetli pitanje radi li se ovdje o nesmotrenosti mlade djevojke ili o, nažalost, nečem puno tragičnijem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene