Zagrebačka policija u četvrtak je, zahvaljujući dojavi da je u zagrebačkoj Dubravi u tijeku pretovar duhana, uhvatila dvojicu muškaraca u čijem je kombiju pronašla gotovo 900 kilograma duhana u listu.

Galerija


Nakon dobivene informacije policajci su izašli na teren te su oko 13:30 na livadi u istočnom dijelu Zagreba uočili teretno vozilo i kombi kojim su dvojica osumnjičenika napuštala mjesto pretovara.

Vezani članci Privođenje, ilustracija USKOK pokrenuo istragu protiv 11 osoba: Na švercu duhana i cigareta zaradili više od 3 milijuna kuna Vozili kombi pun migranata i bježali od policije 02 Luda potjera u Slavoniji: Kombi pun migranata bježao hrpi policajaca preko dvije županije

U pretrazi kombija pronađeno je više komada većih kartonskih kutija s ukupno 899 kilograma duhana u listu, dok se još utvrđuje identitet vozača teretnog vozila koji nije tamo zatečen.

Osumnjičenike u dobi od 31 i 22 godine tereti se za kazneno djelo nedozvoljene trgovine, izvijestila je u ponedjeljak zagrebačka policija koja ih je kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu. (Hina)