Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AKCIJA U ZAGREBU

Dojavili građani: Nećete vjerovati koliko je kilograma duhana švercao dvojac koji je u Dubravi pao u ruke policije

Zapljena duhana (Foto: PU Zagrebačka)
Zapljena duhana (Foto: PU Zagrebačka) PU Zagreba?ka
Aktualno Galerija Zapljena duhana (Foto: PU Zagrebačka) Zapljena duhana (Foto: PU Zagrebačka) Foto: PU Zagreba?ka +0 Zapljena duhana (Foto: PU Zagrebačka) Galerija 1/2 >>
Zagrebačka policija u četvrtak je, zahvaljujući dojavi da je u zagrebačkoj Dubravi u tijeku pretovar duhana, uhvatila dvojicu muškaraca u čijem je kombiju pronašla gotovo 900 kilograma duhana u listu.

Nakon dobivene informacije policajci su izašli na teren te su oko 13:30 na livadi u istočnom dijelu Zagreba uočili teretno vozilo i kombi kojim su dvojica osumnjičenika napuštala mjesto pretovara.

Pročitajte i ovo Domagoj Mikić, novinar Nove TV rekordna zapljena Kako je pala uigrana ekipa? "Ovo postrojenje teško da možete nabaviti na internetu ili obližnjoj trgovini" Kombi Prvi mjesec besplatno Điro smanjuje gužve: Dalmatinski grad uvodi kružni linijski prijevoz

U pretrazi kombija pronađeno je više komada većih kartonskih kutija s ukupno 899 kilograma duhana u listu, dok se još utvrđuje identitet vozača teretnog vozila koji nije tamo zatečen.

Osumnjičenike u dobi od 31 i 22 godine tereti se za kazneno djelo nedozvoljene trgovine, izvijestila je u ponedjeljak zagrebačka policija koja ih je kazneno prijavila Općinskom državnom odvjetništvu. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene