Policija, ilustracija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL)
Policija, ilustracija (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Policija je u Novom Zagrebu uhitila 57-godišnjeg muškarca za kojim je zagrebački Županijski sud izdao tjeralicu zbog izbjegavanja zatvorske kazne za ubojstvo u BiH, izvijestila je u subotu zagrebačka Policijska uprava.


Muškarac je uhićen u petak popodne, a policija ga je prepratila u zagrebački zatvor u Remetincu na izdržavanje kazne.

Vezani članci Stipe Drmić, forenzički psihijatar Forenzički psihijatar o fenomenu koji se pojavio nakon trostrukog ubojstva u Splitu: "To je test, anketa povjerenja u institucije ove države" Spomen-obilježje poginulim ruskim novinarima Kaznene prijave zbog ubojstva ruskih novinara prije 30 godina: Izrešetali im automobil pa ih dokrajčili hicima iz pištolja

Inače, 57-godišnjak je lociran dan nakon raspisane tjeralice, koju je 4. srpnja za njim raspisao Županijski sud u Zagrebu zbog kaznenog djela ubojstva koje je počinio i za koje je osuđen u Bosni i Hercegovini, a izbjegavao se javiti na izdržavanje kazne.

Prema pisanju medija, uhićeni je Stipe Bavrka (57), državljanin Hrvatske i BiH, koji je u prosincu 2013. na sudu u Novom Travniku osuđen na osam godina zatvora, zbog ubojstva Zlatka Jukića 2011. godine u BiH. (Hina)

U zagrebačkom ZOO-u okotila se beba divovskog mravojeda, ugrožene vrste

"Bijesni" BMW iz spektakularnog uhićenja na vjetrobranu ima naljepnicu - Sindikata policije Hrvatske