Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA RETROVIZORU OZNAKE HOS-a

"Bijesni" BMW iz spektakularnog uhićenja na vjetrobranu ima naljepnicu - Sindikata policije Hrvatske

BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1)
BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1) N1
Aktualno Galerija BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1) BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1) Foto: N1 BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1) BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1) Foto: N1 BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1) BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1) Foto: N1 +0 BMW zaustavljen u Prečkom (Foto: N1) Galerija 1/4 >>
BMW na prednjem dijelu ima vidljiva oštećenja, a nakon spektakularnog uhićenja ostao je parkiran u zagrebačkom naselju Prečko.

Automobil koji su pripadnici specijalne jedinice interventne policije danas zaustavili u Zagrebu, u Prečkom, te iz njega izvukli vozača i priveli ga, i dalje je parkiran u tom naselju, navodi N1.

Automobil na prednjem dijelu ima vidljiva oštećenja, a zanimljivo je i da na vjetrobranskom staklu ima naljepnicu - Sindikata policije Hrvatske.

Može se vidjeti i da s unutrašnjeg retrovizora visi ukras s oznakama HOS-a i šahovnicom s prvim bijelim poljem. Treba istaknuti i da se naljepnice SPH-a mogu kupiti i u slobodnoj prodaji.

Pročitajte i ovo Akcija policije u Zagrebu (Foto: čitatelj) Nakon velike policijske akcije Prvi uhićenici ispitani u Uskoku, branili se šutnjom a odvjetnik jednog kaže: "Nismo iznosili nikakvu obranu. Moj branjenik je u tom postupku - eto tako"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RAZBIJANJE ORGANIZIRANOG KRIMINALA Dilanje, premlaćivanje, krađa automobila...: Evo tko su uhićeni dečki s Knežije, koji su pali u velikoj akciji PNUSKOK-a

U velikoj akciji PNUSKOK-a uhićeno je više ljudi, a uhićenja je bilo i u BiH. Akcija je dobila ime "Tebra", a po dosadašnjim podacima zapljenjeno je ukupno 500 kilograma skanka.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene