Nepoznati muškarac teško ozlijedio 31-godišnjaka u Zagrebu (Foto: PU zagrebačka) - 1
Nepoznati muškarac teško ozlijedio 31-godišnjaka u Zagrebu (Foto: PU zagrebačka) - 1 Foto: PU zagreba?ka

Policija traži muškarca koji je sredinom svibnja teško ozlijedio 31-godišnjeg muškarca na zagrebačkom Britanskom trgu.


Nepoznati je počinitelj 12. Svibnja oko 11:20 na Britanskom trgu u Zagrebu nanio teške tjelesne ozljede 31-godišnjem muškarcu. Policija traži pomoć u identificiranju napadača.

Vezani članci Rušenje kuće koja je stradala u potresu - 1 Više od godinu dana prošlo je od potresa, a srušena tek druga kuća: ''Mučno. Djeca kao da znaju, kao da si ih s lanca pustio. Oslobode se i viču 'doma!''' Osnovna škola Josipa Račića u naselju Srednjaci 01 Incident u zagrebačkoj osnovnoj školi: Zaposlenik se prešetavao sa zračnom puškom?

Muškarac je star oko 20 godina, visok oko 185 centimetara. Srednje je tjelesne građe i tamnije kose, a u trenutku napada bio je odjeven u crnu majicu dugih rukava s kapuljačom i natpisom bijele boje na prsima te bijelim prugama na rukavima. Imao je sive kratke hlače i tenisice crne boje.

Policija pozivamo građane da, ukoliko imaju informacije o osobi s fotografija iz galerije iznad, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj 192. Također, građani informacije mogu dostaviti i na e-mail adresu zagrebacka@policija.hr.