Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U blizini stadiona

Policija otkrila detalje napada na skauta Osijeka: "Udarali su ga rukama i palicom..."

Kriminalističko istraživanje koje je u tijeku trebalo bi odgovoriti na pitanje je li napad na Jamieja Freemana i propucavanje automobila sportskog direktora NK-a povezano.

Jamieja Freemana pretukla su dva njemu nepoznata muškarca jutros oko 1:30, a o nekim detaljima danas je govorio Darijo Premec, zamjenik načelnika PU osječko-baranjske na konferenciji za novinare.

Policiju je nakon napada nazvao sam Freeman te prijavio da su ga napale dvije nepoznate osobe. "Zadobio je udarce rukama i palicom po tijelu", rekao je Premec te dodao da je policija odmah izišla na teren, a ozlijeđenog Freemana prevezli su u bolnicu. Utvrđene su mu lakše tjelesne ozljede. 

Napad se dogodio na ulici, u blizini stadiona u Osijeku, no točnu lokaciju Premec nije rekao. "Razlog napada ne zna ni on sam, tako je bilo i prilikom njegove dojave. Riječ je o dvije osobe koje nije poznavao. Nisu bili maskirani, ali ne možemo točno reći ni kako su bili odjeveni jer je istraživanje još svježe", rekao je Premec i dodao da Freeman nije mogao razaznati dob napadača jer je napad bio kraći

Pročitajte i ovo Tonči Glavina Podržao Freemana Ministar Glavina osudio napad na skauta Nogometnog kluba Osijek: "Je li ovo razlog..."

Pročitajte i ovo Skaut Osijeka Jamie Freeman Ima 25 godina Tko je skaut Osijeka kojeg su pretukli? Dolazi iz Engleske i najbliži je suradnik Joséa Bota

"Provodi se kriminalističko istraživanje i još ne možemo reći povezuje li se ovaj događaj s onim od 28. svibnja kad smo imali propucano vozilo, ali naravno da ćemo istraživanje usmjeriti i u tom smjeru", kaže Premec te dodaje da su Osijek i županija sigurni bez obzira na ove događaje. Svoju je tvrdnju potkrijepio statistikom koja kaže da u ovoj godini nije bilo ubojstava, već samo nekoliko pokušaja ubojstava. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene