Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I 20 metara od obale

Policija objavila detalje strašne tragedije: Dječaka su u jezeru našli na šest metara dubine

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak u dobi od 11 godina nestao je oko 19 sati u vodi jezera Čingi-Lingi kod Molva nedaleko od Đurđevca. Policijski ronioci oko 21:10 pronašli su beživotno tijelo dječaka.

Policija je jutros objavila detalje strašne tragedije. Kažu da su ronioci interventne jedinice tijelo našli 20 metara od obale. Bilo je na šest metara dubine. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Slijedi obdukcija Tužan kraj potrage: U rijeci pronašli tijelo muškarca Ilustracija Završena obdukcija Policija otkrila uzrok smrti osobe pronađene u Bosutu

"Na mjestu događaja obavljene su očevidne radnje, tijelo je pregledao mrtvozornik i nisu pronađene ozljede koje bi upućivale na sumnjivu smrt. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica, gdje će se po nalogu Županijskog državnog odvjetništva Varaždin obaviti obdukcija", dodali su u policiji. 

Nakon obavljene obdukcije i dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski službenici dostavit će izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Prema pisanju portala Podravski.hr, na kupanju s dječakom bila je majka s još jednim sinom i dvjema kćerima. Obitelj je iz malog mjesta kod Bjelovara. Jedanaestogodišnjak, njezino najstarije dijete, u jednom je trenutku samo nestao pod vodom, majci pred očima.

Kupači koji su svjedočili tragičnom događaju za Podravski.hr rekli su da je majka u jednom trenutku počela vikati da joj se utopio sin, nakon čega je dvadesetak ljudi pohitalo u vodu i pokušalo ga spasiti, no nisu ga uspjeli pronaći.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene