Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapljena oružja

Policija je zapljenila veliku količinu oružja i eksplozivnih naprava iz obiteljske kuće na Mljetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
56-godišnjak je kazneno prijavljen zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari dok se protiv 25-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju

U obiteljskoj kući na Mljetu, policija je pronašla 538 komada raznog streljiva, 800 grama eksploziva, 4,2 metra sporogorećeg štapina, 14 detonatorskih kapisli i jednu pušku s užljebljenom cijevi, javili su iz PU dubrovačko neretvanske.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Nema ljudi Uskoro će dvije godine, a Ukrajina je u sve većim problemima: "Mnogo je poginulih, ranjenih ili bolesnih, nema ih tko zamijeniti" Ilustracija U novogodišnjoj noći Metak probio roletu i zid stana u Zagrebu, kriminalističko istraživanje u tijeku

Oružje i streljivo su oduzeti, a 56-godišnjak je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu zbog nedozvoljenog držanja oružja i eksplozivnih tvari, dok se protiv 25-godišnjaka podnosi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o oružju.(Agencija VLM)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene