Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JUNAČKI ČIN

Policajka koja je spasila dječačića iz zaključanog automobila u Puli: "Uzela sam ga u naručje i smirivala dok nije došla hitna pomoć..."

Policajka koja je spasila dječačića iz usijanog automobila u u Puli ispričala je za Dnevnik Nove TV kako je to izgledalo.

Dječak u dobi od 10 mjeseci ostavljen je sam u zaključanom automobilu u Puli. Njegov su plač oko 14 sati čuli prolaznici koji su odmah pozvali policiju. Policija je stigla za nekoliko minuta, a uplakanu, vidno uznemirenu i znojnu bebu ubrzo su predali hitnoj pomoći.

Pročitajte i ovo Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život Ilustracija PROMETNA NESREĆA Nedaleko Sinja automobil naletio na dijete, prevezeno je u bolnicu

U tom se trenutku pojavila i 28-godišnja majka, državljanka Sjeverne Makedonije, nad kojom se sada provodi kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinila kazneno djelo povrede djetetovih prava.

Dječak je kratko ostavljen u bolnici na promatranju, gdje je primio infuziju.

Stefani Orbanić, policajka koja je spasila dječačića, ispričala je reporterki Dnevnika Nove TV Lini Dollar kako je to izgledalo.

Stefani Orbanić, policajka Policijske postaje Pula - 2 Stefani Orbanić, policajka Policijske postaje Pula - 1 (Foto: DNEVNIK.hr)

"Kroz otvoreni prozor rukom sam posegnula unutra i s unutarnje strane otvorila stražnja vrata. Ušla sam u automobil i istu stvar napravila s prednjim vratima. Potom sam dijete uzela u naručje i smirivala ga do dolaska hitne pomoći. Dijete je bilo vidno uznemireno, plakalo je i bilo je znojno", rekla je Orbanić.

Na pitanje kako se osjećala, kaže: "Bila sam uznemirena, takve situacije s djecom su uvjek delikatne, treba postupati s pažnjom. Sada su se emocije malo slegnule pa je dobro." 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene