Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niske temperature

Poledica moguća na cestama u unutrašnjosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog niskih temperatura u većem dijelu unutrašnjosti HAK jutros upozorava na poledicu, posebice na vlažnim i mokrim dijelovima kolnika.

Magla mjestimice dodatno smanjuje vidljivost u Lici i Slavoniji, a ima je i na dionicama autocesta: A 1, između čvora Bosiljevo i tunela Mala Kapela, čvora Otočac i tunela Sveti Rok, te na A 3 Bregana-Lipovac, od Ivanić Grada do Lipovca. HAK vozače upozorava da na put ne kreću bez zimske opreme i poštuju ograničenja brzine na pojedinim dionicama autocesta. Na dionici autoceste A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča, brzina je ograničena na 60 km/h zbog opasnosti od poledice.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zamalo tragedija Peh se u sekundi pretvorio u pravi blagoslov: Dječaku poledica spasila život Slika nije dostupna Zimske gadosti Kao da nikad nisu čuli za zimu: Pogledajte prometni show program na ulicama Montreala

Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a sva ostala vozila moraju imati zimsku opremu na državnim cestama u Lici: D 25 Korenica-Karlobag, D 42 Josipdol- Poljanak, D 218 GP Užljebić-Dobroselo-Sučević i D 506 Dobroselo-Mazin. Državnom cestom Dvor-Hrvatska Kostajnica-Jasenovac (D 47), prometuju samo osobna vozila i autobusi. Na graničnim prijelazima promet je rijedak. Trajekt na relaciji Brestova-Porozina ne prevozi autobuse. Ostali trajekti i katamarani plove redovito. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene