Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SKANDAL U MARINCIMA

Pokrenuta istraga: ''Bojim se izlaziti, govore mi da sam kurva''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vojni istražitelji pokrenuli istragu o marincima koji na društvenim mrežama objavljuju fotografije golih djevojaka.

Kada je Kelsie Stone prekinula s dečkom marincem 2016. mislila je da je zauvijek izašao iz njenog života. A onda joj je prijateljica poslala "screenshotove" s fotografijama na kojima je ona bila bez odjeće, koje je navodno njen bivši objavio na Facebook grupi "Marines United".

Pročitajte i ovo Tyler Vargas-Andrews - 2 Optužbe na račun administracije Mučno svjedočenje američkog marinca o povlačenju iz Kabula: "Vidio sam mrtve suborce kako leže oko mene, nadređeni su sve znali" Masovna grobnica u Marincima - 3 Još se traga za 1872 osobe Pronađena masovna grobnica iz Domovinskog rata: Slijedi postupak identifikacije četiriju osoba

Ona je samo jedna od žena čije su fotografije objavljivali američki vojnici na društvenim mrežama, zbog čega je nadavno pokrenuta istraga

Stone, koja je radila kao konobarica u gradu u kojem je puno vojnika, sada kaže da se boji izaći u javnost jer joj ljudi prilaze i govore joj o slikama koje je ona slala svom dečku dok su hodali.

Stone kaže da joj neki od njih kažu da im se sviđa to što su vidjeli, pitaju mogu li dobiti i oni malo, nazivaju je kurvom. Koliko je čula, njen je bivši dobio pohvale za to što je učinio, jer je objavljivanje fotografija žena iznimno popularno među marincima.

"Otac mi je umirovljeni marinac i odrasla sam u uvjerenju da nema veće časti od toga. To nije predodžba marinaca koju je predstavljao moj otac", kaže Stone.

Elle Audra, bivša pripadnica marinaca koja je službu napustila 2010. godine, uvjerena je da su i njene gole fotografije objavljene na istoj grupi jer je dobivala uznemirujuće poruke preko društvenih mreža. Jedna od najstrašnijih stigla joj je od čovjeka koji je znao kad i gdje se zaposlila.

Vojni istražitelji započeli su istragu o zasad nepoznatom broju vojnika koji su dijelili fotografije žena koje su u službi, veteranki i drugih na društvenim mrežama, piše Marine Corps Times.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene