Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Restoran, obiteljska kuća...

Pogledajte najčudnija biračka mjesta u Hrvatskoj!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Povijesnu odluku Hrvati donose na više od 6 i pol tisuća biračkih mjesta. Za neka od njih, slobodno se može reći da su - neobična. Veterinarska stanica, bivši restoran, čak i obiteljska kuća!

Slatka dobrodošlica na biračkom mjestu u Šopotu. Za neznance pravo iznenađenje, a ondje tradicija. 'Za glasanje uvijek nešto pripremamo! Uvijek veselo', kaže Božidar Gagić.

Pročitajte i ovo Ilustracija U subotu Umirovljenici traže 13. mirovinu: O njihovu zahtjevu glasat će se na referendumu, hoće li tim putem i Hrvatska? Ilustracija Izglasali Parižani Vlasnici ovakvih automobila plaćat će triput veće cijene parkiranja: Još neki gradovi imaju sličan plan

Nekada trgovina, danas biralište. 'Svaki put kad su izbori bude tu i kolače i piće i kave', kaže Marija Jukić.

U Benkovačkom Selu glasuju u veterinarskoj stanici. A na uobičajenom biračkom mjestu, umjesto referenduma svadbeni ručak! 'Sinoć je bila neka fešta, svadba je bila, tako da nam dobro dođe', kaže Ilija Perić iz Benkovačkog Sela.

Kad nema boljeg rješenja, znaju mještani Miranja, za glasovanje može poslužiti i obiteljska kuća! 'Evo ja sam sve u jednom: predsjednica povjerenstva i vlasnica kuće', kaže Mirna Vukančić. Na neobičnom mjestu ili ne, jedno je sigurno - svaki glas je itekako važan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene