Obavijesti Video Pretražite Navigacija
za dnevnik nove tv

Poduzetnik kod kojeg je ljetovao ministar Marić: "Mi se znamo četiri, pet godina, s nekakvih druženja"

Ekipa Dnevnika Nove TV razgovarala je s Blažem Pavičićem. Evo što je rekao o poznanstvu s ministrom, ali i svojim poslovnim pothvatima.

Otkud se poznajete vi i ministar, otkad to prijateljstvo seže, pitala je reporterka Nove TV Petra Buljan.

Pročitajte i ovo Hrvati i ljetovanje - 3 INFLACIJA UKRALA ODMOR Koliko Hrvata može platiti ljetovanje? Rumunjska, Grčka i Mađarska najgore na ljestvici Zdravko Marić, regionalni predsjednik Sportskih igara mladih Razgovor sa Zdravkom Marićem Spektakl u Splitu povodom završnice Sportskih igara mladih: "Velike nogometne zvijezde vide da je projekt izvanredan"

"Mi se znamo četiri, pet godina sa nekakvih druženja, kako sam kao poduzetnik povezan sa svim bankama i onda na nekakvim domjencima, na jednom od tih smo se upoznali", rekao je Blaž Pavičić.

"Bavimo se nekretninama, bavimo se opskrbom brodova i imamo fashion dućane po Hrvatskoj, maloprodajne. Radimo recimo s državnim poduzećima, kako se bavimo opskrbom brodova, tako imamo i našeg najvećeg prijevoznika unutar Hrvatske, tu idemo na javne natječaje, to je nešto što mi pada na pamet, a to radimo više od 20 godina", dodao je poduzetnik Pavičić kod kojeg je ministar s obitelji proveo nekoliko dana na brodu.

Marić isprva nije htio otkriti ime vlasnika jahte na kojoj je proveo dio ljetovanja pravdajući se "ljudskim principima". Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa ovog će tjedna odlučivati o otvaranju predmeta o slučaju ljetovanja ministra financija Zdravka Marića.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene