Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Top stipendija za top studente'

Počeo natječaj za studentske stipendije od 4 tisuće kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svečanim potpisivanjem ugovora između tjednika Nacional i partnera počela je jubilarna, deseta akcija nagrađivanja izvrsnih i svestranih studenata, 'Top stipendija za top studente'.

Prijave na natječaj počinju danas, a traju do kraja svibnja. Top stipendija iznosi 40 tisuća kuna, a 27 najboljih studenata primat će 4 tisuće kuna na mjesec u jednoj akademskoj godini. U deset godina dodijeljeno je 248 stipendija.

Pročitajte i ovo Ilustracija NOVCA NIKAD DOVOLJNO Studenti kojima je najpotrebnije ostaju bez stipendija? Doznali smo što je pošlo po krivu Ilustracija Provjerite uvjete U tijeku su natječaji za stipendije Grada Zagreba: "Imamo povećanje u odnosu na prošlu godinu"

'Mi imamo ove godine fond od milijun i 80 tisuća kuna, a u ovih deset godina smo podijelili top stipendija u vrijednosti od 10 milijuna kuna', rekla je Sina Karli, članica uprave Nacionala.

'Ova stipendija jako puno znači svakom mladom čovjeku i studentu. Otvorile su se nove perspektive za nove uspjehe', rekao je Neven Mihić, dobitnik stipendije 2010. godine.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene