Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Svečanim potpisivanjem ugovora između tjednika Nacional i partnera počela je jubilarna, deseta akcija nagrađivanja izvrsnih i svestranih studenata, 'Top stipendija za top studente'.


Prijave na natječaj počinju danas, a traju do kraja svibnja. Top stipendija iznosi 40 tisuća kuna, a 27 najboljih studenata primat će 4 tisuće kuna na mjesec u jednoj akademskoj godini. U deset godina dodijeljeno je 248 stipendija.

Vezani članci Marin i Kristina Čilić (Foto: Dnevnik.hr) Supruga Marina Čilića otkrila njegovu najveću vrlinu: "Marin je oduvijek onaj koji više misli na druge" Dodijeljene stipendije desetoj generaciji stipendista humanitarne akcije Korak u život (Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL) - 1 Dodijeljene stipendije desetoj generaciji stipendista: Humanitarom akcijom prikupljena sredstva za 12 studenata

'Mi imamo ove godine fond od milijun i 80 tisuća kuna, a u ovih deset godina smo podijelili top stipendija u vrijednosti od 10 milijuna kuna', rekla je Sina Karli, članica uprave Nacionala.

'Ova stipendija jako puno znači svakom mladom čovjeku i studentu. Otvorile su se nove perspektive za nove uspjehe', rekao je Neven Mihić, dobitnik stipendije 2010. godine.