Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA ZAGREBAČKOJ TREŠNJEVCI

Uspješno riješena pljačka "teška" gotovo milijun kuna: Lopov je bio zaštitar, doznajte kako je ostvario svoj naum

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Završeno je kriminalističko istraživanje nad 47-godišnjakom zbog osnovane sumnje da je počnio kazneno djelo teške krađe.

Policijski službenici utvrdili su da je osumnjičeni kao zaposlenik zaštitarske tvrtke 19. prosinca 2018. iskoristio šifru koja mu je bila povjerena i uz pomoć ranije nabavljenog ključa otvorio bankomat na zagrebačkoj Trešnjevci te ukrao kasete u kojima se nalazio novac. 

Pročitajte i ovo Ilustracija imao 2,3 promila Neobičan ulov prometnih policajaca: Pijan i bez vozačke vozio ukradeni autobus Nasilnik zaposlenicama prijetio nožem naoružan nožem Drama u ljekarni: Razbojnik ozlijedio dvije žene i ukrao kutiju lijekova, pohod nastavio u domu zdravlja

Bankomat se nalazi u Ulici Josipa Hatzea. 

Nakon što je uzeo kazete, zatvorio je bankomat, a koristeći originalnu šifru i ponovnim aktiviranjem alarma, zatvorio je bankomat u pokušaju prikrivanja tragova počinjene krađe. 

Ukupna nastala šteta iznosi 938.000 kuna. 

Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće dostavljeno je nadležnom državnom odvjetništvu u Zagrebu, priopćili su iz PU zagrebačke. 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene