Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Problemi u Vladi?

Žustra rasprava iza leđa članova diplomatskog zbora: O čemu su to razgovarali Andrej Plenković i Radovan Fuchs?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer Andrej Plenković organizirao je u srijedu u Banskim dvorima primanje za diplomatski zbor. Prijemu su prisustvovali i članovi Vlade.

Prije početka svečanog prijema za članove diplomatskog zbora, premijer Andrej Plenković žustro je o nečemu raspravljao s ministrom obrazovanja Radovanom Fuchsom.

Pročitajte i ovo Vladimir Bilek - 2 Sastanak s premijerom Manjinci: "Više od jednog zastupnika će dati Plenkoviću glas za mandatara, ali ne i SDSS" Andrej Plenković, Ivan Penava Pregovori i razgovori Neki zastupnici Domovinskog pokreta neće podržati Plenkovića? "Pitajte ga hoće li dati potpis, a ima ih još koji će izletjeti"

Što je bila tema razgovora, može se samo nagađati, a po okončanju rasprave premijer se okrenuo i pridružio uzvanicima.

Plenković ga presjekao i na sjednici Vlade

Da premijer Plenković i ministar Fuchs možda imaju nekih nesuglasica dalo se naslutiti i na prošlotjednoj sjednici Vlade. Tada je ministar rekao kako će početak školske godine ovisiti o epidemiološkoj situaciji u zemlji, a kada je počeo objašnjavati različite varijante održavanja nastave i spomenuo moguće promjene datuma početka škole, presjekao ga je premijer.

''Najvažnija je poruka da je početak škole predviđen za 7. rujna kao što je bilo planirano. To je najbitnije i za djecu i za roditelje. Ključna poruka je - 7. rujna počinje škola'', zaključio je premijer Plenković na sjednici Vlade prošlog četvrtka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene