Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Objavio pismo Bože Petrova

'Političku krivnju za pokušaj razbijanja MOST-a mora snositi i Milanović'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Član MOST-a Josip Katalinić na svom je Facebook profilu u ponedjeljak objavio pismo, koje je, prema njegovim riječima saborskim zastupnicima MOST-a i članovima Nacionalnog vijeća poslao Božo Petrov.

'Božo Petrov obratio se nama saborskim zastupnicima MOST-a i članovima Nacionalnog vijeća MOST-a. Smatram da njegove riječi moraju čuti hrvatski građani, pa stoga objavljujem javno njegov mail. Nadam se da mi zbog toga neće zamjeriti', napisao je u statusu jedan od članova MOST-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna HDZ: 'Razgovarat ćemo i dalje o ovom takozvanom obratu koji je možda i poluobrat' Slika nije dostupna U cijelosti Evo što je Petrov tražio da potpišu Milanović i Karamarko, a oni nisu htjeli

'U isto vrijeme dok dio medija provodi medijsku hajku na kompletan MOST, druge stranke zovu naše članove, traže sastanke, obećavaju brda i doline, u čemu zasad prednjači SDP, iako ni HDZ ne zaostaje previše.

Iako je Drago Prgomet sam kriv što je odabrao put kojim je krenuo odmah nakon izbora, političku krivnju za taj pokušaj razbijanja MOST-a jednako mora snositi i Zoran Milanović. Svašta se u medijima moglo pročitati u tom trenutku, čak i napadi na MOST zbog tobože diktatorskog vođenja stranke, ali o Zoranu Milanoviću je možda postojala crtica.

'Ne znamo što je tu istina, što laž, što je snalaženje, što ucjena, a što pritisci ne preostaje nam ništa nego pozvati DORH...'

Govorimo o tajnom sastanku sadašnjeg premijera s istaknutim članom MOST-a u tom trenutku. Premijera, ne činovnika. Zanima me koja bi posljedica bila da se ovo dogodilo u zemljama, gdje ministri daju otkaz u trenutku kad se pokaže samo sumnja da su račun od 100 kn platili službenom karticom? Tad, kao i danas, nismo se dali isprovocirati, smirili smo se. Nismo prekinuli pregovore sa SDP-om, iako bi, da smo uistinu HDZ-ovo jaje, imali savršen alibi. Nikad nismo htjeli jednosmjernu ulicu. Ostali smo dosljedni sebi i onom što smo govorili tijekom kampanje i radili nakon izborne noći: reforme...', piše u pismu kojeg je objavio Katalinić.

 

 

Božo Petrov danas se mailom obratio nama saborskim zastupnicima MOSTa i članovima nacionalnog vijeća MOST-a.Smatram da...

Posted by Josip Katalinić on 30. studenoga 2015

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene